Հարիսան հայկական խոհանոցի ամենախորհրդանշական, ամենասիրված և ամենակարևոր ավանդական ուտեստներից է։ Այն շիլայի նման, թանձր մածուկ է, որը պատրաստվում է մանրացված …
Աջափսանդալը հայկական խոհանոցի ամենասիրված և ամենաարևոտ ուտեստներից է։ Այն հարուստ բանջարեղենային ռագու է՝ պատրաստված սմբուկից, լոլիկից, բիբարից և մի շարք …
Ձեր սեղանին միշտ թարմություն, առողջություն և բույր բերելու համար առաջարկում ենք Ավոկադոյով Սեզոնային Աղցանի մեր բացառիկ բաղադրատոմսը։ Սա ոչ միայն …
Խաշիլը հայկական խոհանոցի հնագույն ուտեստներից է՝ պատրաստված ցորենի և մսի համադրությամբ։ Այն հատկապես տարածված է ձմեռային ամիսներին՝ իր հագեցնող, տաքացնող …
Սպասը հայկական խոհանոցի թանկարժեք ժառանգություններից է՝ թանով պատրաստվող թեթև և օգտակար ապուր, որը համարվում է իդեալական տարբերակ թե՛ ամառվա տապին, …