AMD

Recipes

Հարիսայի բաղադրատոմսը (Հայկական ավանդական)

Հարիսան հայկական խոհանոցի ամենախորհրդանշական, ամենասիրված և ամենակարևոր ավանդական ուտեստներից է։ Այն շիլայի նման, թանձր մածուկ է, որը պատրաստվում է մանրացված …

Աջափսանդալի պատրաստման եղանակը (բաղադրատոմս)

Աջափսանդալը հայկական խոհանոցի ամենասիրված և ամենաարևոտ ուտեստներից է։ Այն հարուստ բանջարեղենային ռագու է՝ պատրաստված սմբուկից, լոլիկից, բիբարից և մի շարք …

Ավոկադոյով սեզոնային աղցան՝ թարմ, արագ և առողջ (բաղադրատոմս)

Ձեր սեղանին միշտ թարմություն, առողջություն և բույր բերելու համար առաջարկում ենք Ավոկադոյով Սեզոնային Աղցանի մեր բացառիկ բաղադրատոմսը։ Սա ոչ միայն …

Խաշիլի բաղադրատոմսը (Հայկական ավանդական)

Խաշիլը հայկական խոհանոցի հնագույն ուտեստներից է՝ պատրաստված ցորենի և մսի համադրությամբ։ Այն հատկապես տարածված է ձմեռային ամիսներին՝ իր հագեցնող, տաքացնող …

Սպասի լավագույն բաղադրատոմս (Թանապուր)

Սպասը հայկական խոհանոցի թանկարժեք ժառանգություններից է՝ թանով պատրաստվող թեթև և օգտակար ապուր, որը համարվում է իդեալական տարբերակ թե՛ ամառվա տապին, …